Bel ons: 06-54 98 34 98

Volta Autowascentrale in Delft wast elke bedrijfswagen

Wanneer u veel op weg bent wordt uw wagen sneller vies. Wilt u toch met een schone auto bij klanten of relaties voorrijden? Laat uw bedrijfswagen of truck dan reinigen bij Volta Autowascentrale in Delft. Op onze twee locaties wassen we bedrijfswagens en trucks van elk formaat.

Milieubewuste autoreiniging

Sinds 1998 zorgen onze autowassers ervoor dat u altijd met een vlekkeloze bedrijfswagen de weg op kan. Alle voertuigen worden bij ons handmatig gereinigd, zodat we geen enkel hoekje, randje of gaatje over het hoofd zien. We werken uitsluitend met milieuvriendelijke wasmiddelen, dus u kunt uw auto met een gerust hart laten wassen bij Volta Autowascentrale in Delft.

Op de Volta is geen afspraak nodig

Soms is het lastig om van tevoren in te schatten wanneer u tijd heeft om de wagen te laten wassen. Daarom maken we het voor u gemakkelijk en werken we op de Volta zonder afspraak. De wachttijden zijn minimaal. Neem plaats en drink een kopje koffie terwijl wij uw bedrijfswagen reinigen.

Twee locaties in Delft

Volta Autowascentrale heeft twee locaties in Delft.
Voltaweg : Wilt u een bedrijfswagen of truck laten reinigen? Kom dan naar onze locatie op Voltaweg 1B.

Schieweg : Groot vervoer? Laat uw (pers)container, zandwagen of ander zwaar vervuild materieel reinigen op het terrein van SUEZ, op Schieweg 60. Dit kan alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Bakkenwascentrale in Alphen aan de Rijn

Duurzaamheid staat voorop bij SUEZ. Als een van de grootste afvalverwerkers van Europa doen zij er alles aan om afval op een milieuvriendelijke wijze te verwerken. Wij helpen graag mee om hun processen nog duurzamer te maken, door de bakken van SUEZ op locatie in Alphen aan den Rijn te reinigen. Daarbij gebruiken we uitsluitend milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen.

Laat uw bedrijfswagen reinigen door Volta Autowascentrale

Volta Autowascentrale


Locatie Voltaweg

Voltaweg 1B 
2627 BD Delft 


Locatie Schieweg

Schieweg 60

2627 AN Delft


KvK

27275830

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00

Dinsdag 08:00 - 17:00

Woensdag 08:00 - 17:00

Donderdag 08:00 - 17:00

Vrijdag 08:00 - 17:00

Zaterdag 08:00 - 14:30