Bel ons: 06-54 98 34 98

Reiniging van alle bedrijfswagens en trucks in Delft

U bent trots op uw bedrijfswagens. Maar uw wagens komen pas echt tot hun recht als ze stralend schoon de weg op gaan. Laat uw voertuigen daarom regelmatig reinigen bij Volta Autowascentrale in Delft. We gebruiken milieuvriendelijke reinigingsmiddelen van hoge kwaliteit voor optimale reiniging, zonder de lak van uw bedrijfswagens te beschadigen.

Zo werkt Volta Autowascentrale

De reiniging van uw bedrijfswagen pakken we grondig aan. Gelukkig zijn de producten waarmee we werken zo mild dat u uw auto elke week kan laten wassen, zonder dat het nare gevolgen heeft voor de lak of bestickering van uw auto.

Uw auto wordt in vier stappen gereinigd: 

  • De wagen wordt ingeschuimd
  • Het voertuig wordt handmatig geborsteld 
  • De velgen worden geborsteld en gespoten
  • Het voertuig wordt met hoge druk afgespoten.

Is het interieur van uw bedrijfswagen aan een opfrisser toe? Hiervoor biedt Volta Autowascentrale ook verschillende mogelijkheden, zodat uw auto weer als nieuw naar de volgende klus gaat. Het is zelfs mogelijk om de binnenkant van bakwagens of koelwagens te laten reinigen! Vraag naar de mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor dit alles hoeft u geen afspraak te maken. Kom dus gerust langsrijden bij Volta Autowascentrale. Geniet van een kopje koffie en binnen no time rijdt u weer weg met uw blinkende en heerlijk ruikende bedrijfswagen.


Heeft u een groter voertuig? Wilt u (pers)containers laten reinigen, of de laadruimte van uw voertuig? Ook dan biedt Volta Autowascentrale verschillende services.

Meer weten? Neem contact op

Schoon van buiten, schoon van binnen

Volta Autowascentrale in Delft biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van stofzuigers en reinigingsmiddelen om het interieur van uw bedrijfswagen zelf te reinigen. Dit is geheel kosteloos!

Betalen op rekening

Bij Volta Autowascentrale doen we niet moeilijk met contant geld of pinapparaten. Wanneer u uw auto laat reinigen, krijgt u van ons een rekening. Een stuk gemakkelijker, toch? Bent u in het bezit van een Shell-tankpas? Dan kunt u hiermee ook bij ons terecht!

Volta Autowascentrale


Locatie Voltaweg

Voltaweg 1B 
2627 BD Delft 


Locatie Schieweg

Schieweg 60

2627 AN Delft


KvK

27275830

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00

Dinsdag 08:00 - 17:00

Woensdag 08:00 - 17:00

Donderdag 08:00 - 17:00

Vrijdag 08:00 - 17:00

Zaterdag 08:00 - 14:30