Reiniging van alle bedrijfswagens en trucks in Delft

U bent trots op uw bedrijfswagens. Maar uw wagens komen pas echt tot hun recht als ze stralend schoon de weg op gaan. Laat uw voertuigen daarom regelmatig reinigen bij Volta Truckwash in Delft. We gebruiken reinigingsmiddelen van hoge kwaliteit voor optimale reiniging, zonder de lak van uw bedrijfswagens te beschadigen.

Bel ons: 06-54 98 34 98

Zo werkt Volta Truckwash

De reiniging van uw bedrijfswagen pakken we grondig aan. Gelukkig zijn de producten waarmee we werken zo mild dat u uw auto elke week kan laten wassen, zonder dat het nare gevolgen heeft voor de lak of bestickering van uw auto.

Uw auto wordt in vier stappen gereinigd: 

  • De wagen wordt ingeschuimd
  • Het voertuig wordt handmatig geborsteld 
  • De velgen worden geborsteld en gespoten
  • Het voertuig wordt met hoge druk afgespoten.

Het is zelfs mogelijk om de laadruimtes van bakwagens, vuilniswagens of koelwagens te laten reinigen! Vraag naar de mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor dit alles hoeft u geen afspraak te maken. Kom dus gerust langsrijden bij Volta Truckwash. Geniet van een kopje koffie en binnen no time rijdt u weer weg met uw blinkende en heerlijk ruikende bedrijfswagen.


Heeft u een groter voertuig? Wilt u (pers)containers laten reinigen, of de laadruimte van uw voertuig? Ook dan biedt Volta Truckwash verschillende services.

Meer weten? Neem contact op

Schoon van buiten, schoon van binnen

Volta Truckwash in Delft biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van stofzuigers en reinigingsmiddelen om het interieur van uw bedrijfswagen zelf te reinigen. Dit is geheel kosteloos!

Betalen op rekening

Bij Volta Truckwash werken wij met een geautomatiseerd facturatiesysteem. Wanneer u uw auto laat reinigen, voeren wij het kenteken van uw voertuig in het systeem en aan het eind van de week krijgt u een factuur op de e-mail met een overzicht van de tijd, datum en kentekens van uw gewassen voertuigen. Een stuk gemakkelijker toch? Wij zijn ook aangesloten bij Travis en Travelcard! dus maakt u gebruik van een tankpas? Dan kunt u hiermee ook bij ons terecht! Het is mogelijk uw wasbeurt te betalen met verschillende tankpassen. 

Meer info? Wij staan voor u klaar!