bestelbus wassen; vrachtwagen wassen

Reiniging van alle bedrijfswagens

U bent trots op uw bedrijfswagens. Ze komen pas echt tot hun recht als uw wagens stralend schoon de weg op gaan. Laat uw voertuigen daarom regelmatig reinigen bij Volta Autowascentrale in Delft. We gebruiken milieuvriendelijke reinigingsmiddelen van hoge kwaliteit voor optimale reiniging, zonder de lak van uw auto te beschadigen.

Zo werkt Volta Autowascentrale

De reiniging van uw bedrijfswagen pakken we grondig aan. Gelukkig zijn de producten waarmee we werken wel zo mild dat u uw auto elke week kan laten wassen, zonder dat het nare gevolgen heeft voor de lak of bestickering van uw auto.

Uw auto wordt in 4 stappen gereinigd:

  • de wagen wordt ingeschuimd
  • het voertuig wordt handmatig geborsteld
  • de velgen worden geborsteld en gespoten
  • het voertuig wordt met hoge druk afgespoten.

Is het interieur van uw bedrijfswagen aan een opfrisser toe? Hiervoor biedt Volta Autowascentrale ook verschillende mogelijkheden. Zodat uw auto weer als nieuw naar de volgende klus gaat.

Het is tevens ook mogelijk om de binnenkant van bakwagens of koelwagens te laten reinigen! Vraag naar de mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

 

 

Voor dit alles hoeft u geen afspraak te maken dus kom gerust langsrijden bij Volta Autowascentrale. Geniet van een kopje koffie en binnen no time rijdt u weer weg met uw blinkende en heerlijk ruikende bedrijfswagen.

Heeft u een groter voertuig? Wilt u (pers)containers laten reinigen of de laadruimte van uw voertuig? Ook dan biedt Volta Autowascentrale verschillende services [zwaar-vervuild-materieel-reinigen].

autowascentrale Delft autowascentrale Delft autowascentrale Volta

Schoon van buiten, schoon van binnen

Volta Autowascentrale in Delft biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van stofzuigers en reinigingsmiddelen om het interieur van uw bedrijfswagen zelf te reinigen. Dit is geheel kostenloos!

Betalen op rekening

Bij Volta Autowascentrale doen we niet moeilijk met contant geld of pinapparaten. Wanneer u uw auto laat reinigen, krijgt u van ons een rekening. Een stuk gemakkelijker, toch? Bent u in het bezit van een Shell tankpas? Dan kunt u hiermee ook bij ons terecht!