bestelbus wassen; vrachtwagen wassen

Grondige reiniging van groter vervoer of zwaar vervuild materieel

Volta Autowascentrale in Delft is niet alleen gespecialiseerd in het reinigen van bedrijfswagens. U kunt bij ons ook terecht voor het grondig reinigen van uw (pers)container, zandwagen of ander zwaar vervuild materieel. Dit gebeurt op onze tweede locatie in Delft, bij onze autowascentrale op het terrein van SUEZ op Schieweg 60. Dit kan alleen op afspraak! voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Reiniging bij Volta

Uw (pers)container, zandwagen of trailer wordt geheel handmatig gereinigd. Dat doen we met milde, milieuvriendelijke reinigingsproducten. Goed voor de natuur, en voor uw bedrijfswagen. Wilt u uw zwaar vervuild materieel laten reinigen? Dan kunt u een afspraak maken voor onze locatie op Schieweg 60. Ook buiten openingstijden bieden wij u de mogelijkheid om uw bedrijfswagen of vrachtwagen te laten reinigen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

container reinigen container reinigen container reinigen

Schoon van buiten, schoon van binnen

Volta Autowascentrale in Delft biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van stofzuigers en reinigingsmiddelen om het interieur van uw bedrijfswagen zelf te reinigen. Dit is geheel kostenloos!

 

Betalen op rekening

Bij Volta Autowascentrale doen we niet moeilijk met contant geld of pinapparaten. Wanneer u uw auto laat reinigen, krijgt u van ons een rekening. Een stuk gemakkelijker, toch? Bent u in het bezit van een Shell tankpas? Dan kunt u hiermee ook bij ons terecht!