bestelbus wassen; vrachtwagen wassen

Laat bedrijfswagens reinigen op de voor u gewenste locatie

Ziet u geen mogelijkheid om bij ons langs te komen? Heeft u een wasplaats maar geen tijd of de benodigdheden om zelf uw bedrijfswagens te wassen? Volta Autowascentrale komt uw kant op. Wij nemen alle benodigdheden mee voor het wassen op locatie. Het enige wat we van u nodig hebben is een wateraansluiting en een 380 Volt-aansluiting. Wij zorgen ervoor dat alle bedrijfswagens en trucks schoon op hun plek staan voor de volgende opdracht.

Reinigen bij u op locatie

Wij komen naar de door u aangewezen locatie en nemen alle benodigdheden mee voor het wassen van de bedrijfswagens of (pers)containers. Het enige wat we van u nodig hebben is een wateraansluiten, een 380-Volt aansluiting en eventueel een chaffeur.

Afhankelijk van het type bedrijfswagen of (pers)container passen wij ons wasproces aan naar uw wens. Is het interieur van uw bedrijswagens aan een opfrisser toe? Geen probleem! Binnenkant van de vuilniswagen zwaar vervuild? Geen probleem! Binnenkant van de bakwagen of koelwagen aan een wasbeurt toe? Geen probleem! Niks is te gek voor Volta Autowascentrale. 

 

Vrachtwagen reinigen op locatie Bedrijfswagens reinigen op locatie  trucks, bedrijfswagens en auto’s laten reinigen wanneer en waar het u het uitkomt

Werken volgens uw schema

Altijd weten wat u te wachten staat, geen gedoe met nog even snel langsrijden om de bedrijfswagen te laten wassen. De bedrijfswagens worden volgens een vast schema gewassen wat geheel naar uw wens wordt aangepast. Hierdoor worden er geen wagens "vergeten" en worden alle wagens een vast aantal keer per jaar gewassen. Zo kan er ook in de avonduren of in het weekend op locatie gewassen worden zodat het werk niet stil komt te liggen. Wij kunnen voor u een wasschema opzetten voor het wassen van de bedrijfswagens of u kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen.

Klein onderhoud

In samenwerking met een chauffeur van uw bedrijf is het mogelijk om gelijktijdig het kleine onderhoud aan de wagens bij te houden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het doorsmeren van de wagens, controleren op eventuele kleine schades of defecten (lampjes e.d). Zo blijven uw wagens in optimale staat en voorkomt u problemen.