Laat bedrijfswagens reinigen op de voor u gewenste locatie

Ziet u geen mogelijkheid om bij ons langs te komen? Heeft u een wasplaats maar geen tijd of de benodigdheden om zelf uw bedrijfswagens te wassen? Volta Truckwash komt uw kant op. Wij nemen alle benodigdheden mee voor het wassen op locatie. Het enige wat we van u nodig hebben, is een wateraansluiting en een 380 Volt-aansluiting. Wij zorgen ervoor dat alle bedrijfswagens en trucks schoon op hun plek staan voor de volgende opdracht. Neem contact met ons op voor informatie betreft de mogelijkheden.  

Meer weten? Onze experts staan voor u klaar!

Reinigen bij u op locatie

Wij komen naar de door u aangewezen locatie en nemen alle benodigdheden mee voor het wassen van de bedrijfswagens of (pers)containers. Het enige wat we van u nodig hebben is een wateraansluiting, een 380-Volt aansluiting en eventueel een chauffeur.

Afhankelijk van het type bedrijfswagen of (pers)container passen wij ons wasproces aan naar uw wens. Is de binnenkant van de vuilniswagen zwaar vervuild? Geen probleem! Of is de laadruimte van de bakwagen, koelwagen of trailer aan een wasbeurt toe? Geen probleem! Niks is te gek voor Volta Truckwash.

Werken volgens uw schema

Altijd weten wat u te wachten staat, geen gedoe met nog even snel langsrijden om de bedrijfswagen te laten wassen. De bedrijfswagens worden volgens een vast schema gewassen, wat geheel naar uw wens wordt aangepast. Hierdoor worden er geen wagens "vergeten" en worden alle wagens een vast aantal keer per jaar gewassen. Zo kan er ook in de avonduren of in het weekend op locatie gewassen worden, zodat het werk niet stil komt te liggen. Door middel van ons klantenportaal kunnen we voor u een wasschema opzetten voor het wassen van de bedrijfswagens, of u kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen.

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Reiniging bij Volta Truckwash

In samenwerking met een chauffeur van uw bedrijf is het mogelijk om gelijktijdig het kleine onderhoud aan de wagens bij te houden. Denk hierbij aan het doorsmeren van de wagens en het controleren op eventuele kleine schades of defecten (lampjes e.d.) Zo blijven uw wagens in optimale staat en voorkomt u problemen.

Meer weten? Neem contact op

Truckwashportal bij Volta Truckwash

Bij volta Truckwash krijgt u compleet inzicht in het reinigingsproces van uw voertuigen. Door middel van ons Truckwashportal kunt u precies inzien wanneer een wagen voor het laatst gewassen is en welke werkzaamheden aan dit voertuig verricht zijn. Bij eventuele bijzonderheden kunt u in één oogopslag zien waarom een voertuig niet gewassen is of welke defecten wij hebben opgemerkt aan het voertuig. Via dit hulpmiddel kan er snel geschakeld worden zodat het voertuig snel, schoon en veilig de weg op kan.